Üye Girişi | Üye Ol
Seçimleriniz
    Filtre
    Tümünü Temizle
    Tümünü Temizle
    Tümünü Temizle
    • ₺ 0 ₺ 4249

    Kadın Tunik Modelleri

    Etek ve pantolonların üzerine giyilebilecek hem şık hem de spor kıyafet arayan kişiler genellikle tunik tercih eder. Her yaştan kişiye yakışan bu modellerimiz, son derece geniş bir yelpazeye sahiptir. Sade, baskılı, çiçek desenli ve çizgili gibi pek çok tunik 2024 senesinde oldukça modadır. Bu modellerimiz günlük kullanımda olduğu kadar özel günlerde de sıklıkla tercih edilir. Kişiler nerede giyecekse tunik modellerimizi tamamen buna göre seçebilir. Model skalamız üzerinden dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Yeni moda en son trend modellerden klasik şıklığa kadar geniş ürün yelpazesiyle sunduğumuz seçenekler arasından güvenle seçimlerinizi yapabilirsiniz.

    2024 Yeni Sezon Kadın Tunik Modelleri Hangileridir?

    2024 senesinin tunik modellerimizi son derece rahat bir yapıya sahip olacak şekilde dizayn ederiz. Yoğunlukla pamuklu kumaşlardan üretilse de saten kumaş modelleri de oldukça tercih edilir. Renk olarak mevsime göre tercihlerde bulunulsa da genelde açık renk modellerimiz rağbet görür. Sade renk ve modelleri de 2024 senesi içerisinde sıklıkla tercih edilen modeller arasındadır. Tuniklerimiz genel olarak diz üstünde üretildiği için bu durumda hem pantolonlu hem de pantolonsuz olarak tercih edilebilir. Başarılı bir kombin için en önemli şey kişinin kendi vücut tipini bilmesi, tercihlerini buna göre yapmasıdır. 

    Tunikler uzun ve salaş modeller olduğu için ilk bakışta son derece göze çarpar. Bu nedenle tunikleri kombinlerken dikkat edilmesi gereken pek çok nokta bulunur. Tunik dışında kullanılacak olan çanta, ayakkabı ya da aksesuarlar da buna yönelik olarak tercih edilmelidir. Bu sayede de hoş bir görünüm kolaylıkla elde edilebilir. 2024 yeni sezon modellere tek noktada ulaşmak güvenle satın alma imkanı sunan sitemizde tarzınızı ortaya çıkaracak çok geniş ürün seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İsterseniz yeni sezonu yakalayabilir isterseniz outlet ürünlerde indirimli seçeneklerle geçmiş sezonun trendlerini satın alabilirsiniz.

    Vücut Tipine Uygun Kadın Tunik Seçimi Nasıl Olmalıdır?

    Tunik tek olarak da giyilebilen bir kıyafet türüdür. Bu nedenle mutlaka vücut tipine uygun bir şekilde tercih edilmelidir. Bu anlamda kişiler ilk olarak kendi vücut tipini doğru biçimde bilmelidir. Kişiler kendi vücut tipine sahip olursa eğer buna yönelik olarak bir tunik tercih eder. Bu sayede de çok daha estetik bir görüntü ortaya çıkar.

    Kişiler vücudunda hangi bölgenin daha kusurlu olduğunu düşünüyorsa ilk olarak orayı kamufle edecek bir tunik tercih etmelidir. Aynı zamanda kendini çok daha şık gösterecek bir kıyafet tercih etmelidir. Eğer kişiler elma vücut tipine sahipse eğer kalçanın hemen altında biten ve salaş olan bir tunik tercih etmeleri daha doğrudur. Özellikle vücut hatlarını çok belli etmemek için ve kilolu gözükmemek için çok bol ya da çok dar bir tunik tercih edilmemelidir.

    Dikdörtgen vücut tipine sahip olan bir kişinin tunik seçimi aslında çok da zor olmaz. Bu kişilerin omuzları daha geniş olduğu için kalıplı ve vatkalı olan tuniklerden uzak durması gerekir. Bele kemer takmak da kişinin omuzlarını daha geniş gösterir. Bu nedenle özellikle kalın kemerlerden uzak durmak önemlidir.

    Armut vücut tipine sahip olan kişilerin omuzları genel açıdan bakıldığında dardır. Bu nedenle de omuzları daha geniş gösterecek tarzdaki tunikleri tercih etmek gerekir. Bu sebeple daha kalıplı ya da vatkalı olan tunik modelleri tercih edilmelidir. Aynı zamanda bu tipe sahip olan kişilerin kalçaları daha büyük olduğu için kalçayı kamufle edebilecek düz kesimli tunikler tercih edilebilir. Bol tunikler bu anlamda kullanılabilir.

    Kum saati vücut tipine sahip olanlar genel anlamda daha şanslıdır. Genel anlamda vücut hatlarını belli eden tunikleri tercih edebilir. Bu kişilerin illa ki uzun ya da bol tunik seçmesine gerek yoktur. Bu anlamda aslında istediği ve 2024 trend tunikleri tercih edebilir. Bu noktada model skalamızı detaylı olarak inceleyebilirsiniz. 

    Kadın Tunik Nasıl Kombinlenir?

    Tunik kombinlemek bazı dönemlerde kolay olurken bazı modellerimizde zor olabilir. Çünkü çok çeşitli kesim, doku, model, renk ya da kumaşlara sahiptir. Tunik kombinlemek için ilk olarak tuniğin rengine dikkat etmek gerekir. Sade olan tunikleri tercih eden kişiler daha göze çarpan çanta, ayakkabı ve kemer tercih etmelidir. Tek bir renk kullanılacaksa bu aksesuarların daha renkli olması gerekir.

    Tunik kombinlemek isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken bir diğer nokta da kesimdir. Çok farklı kesim ve kalıp olduğu için kombini de buna göre yapmak gerekir. Salaş ve bol kesimli bir tunik kullanılacaksa altına mom Jean ya da boy friend olan pantolon modelleri tercih edilmemelidir. Dar ve bilekte biten pantolonlar tercih edilmelidir. Dar olan tunik seçimlerinde ise mutlaka bol pantolon tercih edilmelidir. Tuniklerin boyu da kombinleme açısından önemlidir. Uzun toniklerde daha topuklu olan ayakkabılar tercih edilmelidir. Bu noktada da ürünlerimiz arasından seçim yapabilirsiniz. 

    Kadın Tunik Satın Alırken Nelere Dikkat Edilir?

    Başarılı kombinler yapmaya imkan verecek tunik modelleri seçiminde dikkat edilmesi gerekenler bazı hususlar bulunur. Spor tunik tercihleri çok daha fazlayken 2024 tunik modası aslında daha şık tunikleri ön plana çıkarır. Kişiler kadın tunik tercih ederken mutlaka vücut tipini ön plana çıkarmalıdır. Vücut tipine en uygun tuniği tercih etmek kişiyi çok daha göz alıcı gösterir. Aynı zamanda tuniğin rengi mutlaka kullanacak olan kişinin ten rengine ve saç rengine göre de tercih edilmelidir. Yapılacak olan kombinde de tuniği ön plana çıkaran aksesuarlar tercih edilmelidir. Özellikle tunik uzun bir kıyafet olduğu için ayakkabı olarak düztabanlar tercih edilmemelidir. Mutlaka topuklu bir ayakkabı ve küçük çanta tercih edilmelidir. Bu arayışlarınızın tümünü Perspective kalitesi ile karşılayabilirsiniz. 

    Kadın Tunik Alırken Neden Perspective Tercih Edilmelidir?

    Kadın tunik modelleri tercihinde Perspective en fazla tercih edilen mağazalar arasındadır. Özellikle Türkiye’nin pek çok yerinde olması tercih edilme nedenleri arasında bulunur. Tamamen güvenli alışveriş yapılabildiği için pek çok müşterinin vazgeçemediği bir mağazadır. Sadece mağazadan değil aynı zamanda online bir şekilde alışveriş yapmak da mümkündür. Ödeme kolaylığının sağlanması da bu anlamda pek çok kişinin tercihlerinden biridir.

    Tuniklerin daha kaliteli görünebilmesi için malzemelerin de kaliteli olması gerekir. Kaliteli malzeme ise tuniğin daha uzun süre kullanabilmesi için tercih edilmelidir. Müşteriler tamamen kendi vücut tiplerine göre çok çeşitli tunik seçimi yapabilir. Bu anlamda müşteri memnuniyeti de Perspective mağazalarında oldukça yüksektir. Buradan dilediğiniz model için sipariş oluşturabilirsiniz.